Kinderspellen trends van 2022

Het blijft altijd lastig bedenken wat voor cadeau je moet geven voor een verjaardag, een kinderfeestje of sinterklaas. Binnen de speelgoedwereld zijn er elk jaar weer nieuwe trends te ontdekken. Maar wat is nu populair speelgoed en wat is op dit moment helemaal in? In deze blog lees je de top 3 van meest populaire kinderspellen en spellen voor volwassenen van 2022!

Kinderspellen

  • Keer op keer kids

De kinderversie van het populaire en superverslavende dobbelspel. Dobbelstenen kiezen, dierenverblijven aankruisen en kolommen vullen om waardevolle punten te verdienen. Eenvoudig en vrolijk dobbelspel voor kinderen vanaf 5 jaar te spelen met 2 tot 4 spelers.

  • Oma’s woeste waslijn

Kan jij oma helpen de was op te hangen? Gooi de dobbelsteen om de weersvoorspelling te zien. Wanneer het zonnig wordt mag je een kledingstuk ophangen, wordt het bewolkt, sla dan een beurt over. Gooi je een regenwolk, dan moet je snel je was van de lijn halen. Als het gaat stormen draait de waslijn rond in de tornado en verliest oma haar kleren. Wees de eerste om al je was op te hangen en wordt oma’s favoriete kapoentje. Het spel is te spelen met 2 tot 4 spelers.

  • IQ-spel Apple Twist

Drie hongerige rupsen willen een hapje van dezelfde appel. Kan jij ze in de juiste vorm brengen zodat ze alle drie op de appel passen? Voor dit logisch puzzelspel moet je flexibel kunnen denken. Want zowel de rupsen als het spelbord kunnen van vorm veranderen. Met 60 opdrachten om van te smullen. Het spel is voor kinderen vanaf 6 jaar en voor 1 speler.

Speelgoed aanschaffen

Kun jij na het lezen van de meest populaire kinderspellen niet wachten om je kinderen te verwennen? Bezoek dan snel Speelgoedwinkel Almelo, zodat je kinderen vandaag nog kunnen genieten van deze fantastische spellen.

Share this post