Lekkere jeans met bijpassende schoenen

Ben jij op zoek naar een stel heerlijk zittende jeans van een goed aangeschreven merk, waarvan je in ieder geval zeker weet dat ze lekker lang meegaan? Zoek dan niet langer! Ik heb de perfecte jeans gevonden voor jou. Ik heb het namelijk over de jeans van Jacob Cohen, en ik kan je vertellen: ja, er zit zeker een prijskaartje aan maar je krijgt absoluut waar voor je geld, dat kan ik je verzekeren. Er zijn een hoop lekkere fits waar je uit kunt kiezen en je zal zeker niet teleurgesteld zijn met hoe het zit.

Om er stijlvol bij te lopen

Natuurlijk heeft een stijlvol paar jeans ook de begeleiding nodig van een minstens zo stijlvol paar sneakers. En ook daar weet ik de ideale kandidaat voor. De schoenen van Mason Garments zijn namelijk ongeëvenaard in hun kwaliteit en elegantie. Dit zijn niet zomaar de standaard gympies waar je iedereen op straat mee ziet rondlopen. Nee, als je een beetje wilt opvallen zonder het per se bij iedereen door de strot te duwen, dan haal je een mooi paar Mason schoenen. Ze zitten heerlijk, ze zijn stevig en gaan lang mee, en ze zijn gewoon stijlvol en elegant.

De juiste outfit van dit moment

Natuurlijk is het het allerbeste om deze twee factoren met elkaar te combineren. Ik doe het nu inmiddels al een tijdje en ik moet eerlijk toegeven dat ik er een beetje geobsedeerd mee ben geraakt want jeetje, wat voel ik me goed in deze combinatie. Een lekkere regular fit in het donkerblauw van Jacob Cohen en dan een off-white Mason Garments sneaker… dat is iets waar ik lang van gedroomd heb en nu heb ik ze alle twee en samen gaan ze gewoon fantastisch, ook met de rest van mijn kledingkast. Dus voor mij is het eigenlijk alleen maar winnen.

Share this post