settlers game

The Settlers voor PC

Na een lange dag ben je eindelijk thuis, je gaat wat eten en na het eten ga je even relaxt een spel spelen om je computer. Uiteindelijk denk je bij jezelf dat de games die je op de computer hebt staan wat saaier zijn geworden en dat je toe bent aan een nieuw spel. Een spel met veel actie en strategie waar je een hele lange tijd mee kan doen en elke keer dat je het gaat spelen weer een nieuwe uitdaging voor je ligt. Tja, deze spellen zijn niet heel makkelijk te vinden de laatste tijd, omdat er veel actie games zijn die wel strategie nodig hebben, maar zo’n potje duurt meestal maar een kwartier tot een uurtje en dan moet je alweer een nieuw spel starten. Je wilt graag een game waarbij een potje erg lang duurt en waar je flink van kan gaan genieten. Nu heb je wel een beetje geluk want in dit artikel wordt er een game belicht die precies aan deze wensen voldoet. Het is een game met veel actie en strategie tegelijkertijd en een potje is niet zo 1,2,3 afgelopen. Nee, een potje kan wel een aantal lange uren duren.

The settlers 2020

De game die in 2020 verkrijgbaar gaat worden is een nieuwe The Settlers. Deze game bestaat al jaren en heeft een oudste versie die in 1993 is gemaakt en toen alleen maar verkrijgbaar was voor Amiga computers en het DOS-besturingssysteem. Hierna zijn er nog vele versies van dit spel gemaakt en uiteindelijk zijn we nu dan in 2020 met een geheel nieuwe versie die nog moet uitkomen! Het spel speelt zich af in de middeleeuwen waar gevechten, geloof en leiderschap erg belangrijk zijn. Dit zijn ook een aantal strategieën om het spel te kunnen winnen, er zijn nu dus meerdere wegen die naar de overwinning leiden. Door het te verzamelen van grondstoffen kan je van éen huisje tot een hele grote stad uitbreiden. Het is een game bordenvol met strategie actie en leiderschap vanuit jou kant.

Het spel kopen

Dit spel is een van de bekendste spellen door de jaren heen. Het spel heeft ook een lange geschiedenis en wordt elke keer maar weer verbeterd en vernieuwd om het gameplezier nog groter te maken. Het spel zal ergens in 2020 uitkomen. Waarschijnlijk is dit maar een verwachting die de makers van de game hebben gegeven. De game kost rond de 60 euro als deze uitkomt, doordat de game zo populair en gewild is wordt deze ook veel gekocht en kan je de gold versie zelfs bestellen voordat hij uitkomt. Wanneer je dit doet is the settlers kopen een stuk duurder, maar er zitten wel een aantal voordelen aan het kopen van de gold edition en het van tevoren bestellen.

  • Voordeel 1: Het spel kan je drie dagen eerder spelen (alleen bij pre-order)
  • Voordeel 2: Je krijgt een monumenten en kooplieden uitbreiding.
  • Voordeel 3: Je krijgt een extra aantal decoratieve gebouwen

Als je de standaard game koopt heb je deze voordelen helaas niet. Wat je wel hebt is het basis spel en hier kan je veel plezier aan beleven.

 

 

Share this post