Wedden met weinig budget

Aan wedden op sport, en zeker aan wedden op voetbal, zijn nog wel eens bepaalde vooroordelen verbonden. Bijvoorbeeld dat je veel geld nodig hebt om te kunnen wedden. Niets is minder waar. Wedden op voetbal kan ook absoluut met een klein budget. Wat het belangrijkste is, is dat je niet wedt met geld dat je niet kunt missen. Is het geld waarvan je nog boodschappen moet doen of andere vaste lasten moet betalen? Ga dan niet wedden. Dat is niet verstandig. Je kunt immers je inleg verliezen. Echter: heb je een zakcentje over, dan is wedden verantwoord, spannend en leuk. Ook als het een klein budget betreft.

Wedden met weinig geld blijft wedden

Een groot deel van de spanning van wedden, zit ‘m in het afwachten of je wint of niet. Of je nu met weinig of met veel geld wedt: spannend is het altijd. Je zult zien dat zelfs wanneer je een tientje inzet op een wedstrijd, deze ineens spannend wordt. Natuurlijk: hoe meer geld je hebt en hoe groter je winst bedraagt, des te leuker het is. Het is echter geen absolute voorwaarde. Zien dat je hebt gewonnen, geeft absoluut een kick!

Weinig geld kan veel geld worden

We hoeven er niet omheen te draaien: wedden doe je natuurlijk omdat je er geld mee wilt verdienen. Dat is uiteindelijk waar het allemaal om gaat. En ja: met een hoge inleg kun je meer geld verdienen (maar natuurlijk ook meer geld kwijtraken). Wat je echter niet moet vergeten, is dat weinig geld uiteindelijk uit kan groeien naar veel geld. Dat is natuurlijk afhankelijk van je prestaties. Een uitbetaling van 2,5 keer je inleg is geen uitzondering. Wat nu als je 50 euro inlegt (verdeeld over een aantal wedstrijden) en je gemiddeld 2,5 keer je inleg terugverdient? Dan heb je ineens 125 euro. En wat nu als het daarna weer goed gaat? En daarna? Natuurlijk is dat het risico van wedden: je zult echt niet altijd winst maken, maar een goede voorspeller kan na verloop van tijd ook met een bescheiden initiële inleg ver komen. Probeer het zelf op via de Gids voor starten met voetbalwedden.

 

Share this post